Workshop

Grenzeloos ontdekken!

Altijd al eens een eigen schaal of een vaas willen maken?

Wil je een keer ervaren hoe het is om achter een draaischijf te zitten en zien of de klei echt uit de bocht kan vliegen?

Wil je met een groep vriend(in)en een leuke dag of avond beleven en nieuwe herinneringen maken die dan ook gewoon in de afwasmachine kunnen?

Dit alles is mogelijk, bij Atelier MOOI, vanaf september 2021. Grenzeloos mooi keramiek aan het Liesbospark in Breda.

Door het jaar heen zijn er een aantal leuke workshops waar je je op kan inschrijven. Je begint altijd met een vormeloze bonk klei, ik neem je mee door het technische proces. Afhankelijk van de workshop en de wens zal het werkstuk de gekozen kleur krijgen of kan je het later zelf komen glazuren.

Het is ook mogelijk om bij een groep van minimaal 6 personen een workshop te creëren. Denk hierbij aan een familie of vrienden uitje. Ga via onderstaande knop naar de workshop agenda, om alle geplande data van de verschillende workshops te ontdekken. Je kunt je dan via die pagina ook direct inschrijven. 

Vanaf €45,- p.p. per dagdeel workshop inclusief koffie/thee, materiaal en afbakken. Een gehele dag cursus is vanaf €99,- p.p. inclusief koffie/thee, materiaal, afbakken, lunch en afsluitende borrel.