Cursus

Grenzeloos ontwikkelen!

Pottenbakken is een ambacht, en als je het geduld hebt om je de techniek eigen te maken zal ik, Monique, je helpen steeds verder te komen. Soms ten einde raad, dan weer met een lach vol van vervulling.

Zoals het wordt wil ik het hebben

transformeert organisch naar;

zoals ik het hebben wil wordt het.

Het gevoel als het dan ‘gewoon’ lukt is magisch. Wow – Beng daar is je nieuwe passie! Pottenbakken blijft eindeloos uitdagend ook al doe je het al 30 jaar. Plezier is daarbij het fundament.

Handvormen geeft je de mogelijkheid oneindig te creëren. Ik zal je de verschillende technieken aanreiken die nodig zijn om tot jouw resultaat te komen en na verloop van tijd zal je zelf aanvoelen hoe de technieken in te zetten tot het gewenste resultaat.

Glazuur is doorgaans ook een grens die bij Mooi van Monique mooi niet aanwezig is. Je kan je eigen glazuur meenemen, je kan glazuur elders aankopen en er zijn een aantal basis glazuren aanwezig. Je krijgt de mogelijkheid je eigen glazuur te creëren, te ontwikkelen en te combineren, ik daag je uit.

Pottenbakken en handvormen wordt vaak los van elkaar gezien terwijl ze elkaar juist kunnen versterken tot geweldige werken. Ook hier zie ik grenzeloze mogelijkheden.

15 lessen van 3,5 uur. Met maximaal 6 pottenbakkers en 4 handvormers gaan we aan de slag. Beginners, gevorderden en alles ertussenin om elkaar te inspireren.

Cursustijden:

  • Donderdag middag 13.30 uur tot 17.00 uur
  • Donderdag avond    19.00 uur tot 22.30 uur

Kosten cursus: 15x €27,50 (inclusief afbakken, gebruik atelier en gereedschap)

Aanmelden cursus
Via dit formulier kun je je aanmelden voor de cursus van Mooi van Monique.
I.v.m. een beperkt aantal draaischijven is het van belang om aan te geven of je hier gebruik van maakt of niet. Zo kom je nooit voor teleurstellingen te staan.
Donderdag avond pottenbakken zit helaas al vol. Er zijn nog slechts 2 plekjes vrij voor handvormen op donderdag avond.
Mocht je vragen of opmerkingen hebben betreft de aanmelding, kun je deze hier invullen.